13 ene 2016, 22:30

Любов по време на война 

  Poesía » De amor
273 0 0

Всяка пропаст на съзнанието ми

е заета от теб.

Зад гърба ми стават

катастрофи,

взривове,

войници напускат дома си

и не се връщат.

Шумно е като в ума ми,

но аз не обръщам внимание.

Сърцето ми е пълно с експлозиви

и само чакам да кажеш кога...

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??