9 feb 2022, 7:10

Любов по всяко време 

  Poesía » De amor, Verso libre
659 0 0

Обичам да те гледам сутрин рано, 

С рошава коса и очи по детски наивни,

Без капчица грим и като росата нежна и красива,

Обичам да те гледам сутрин рано,

Очите ти кафеви ме разтапят като кубче лед,

Косата ти златиста огравя моята душа така, както слънцето озарява деня,

Обичам да те гледам сутрин рано,

Как в леглото още си лежиш и ти се иска това вечно да продължи,

Вярвам от сърце, че съм най-големият късметлия, 

Знаеш ли защо? - Защото имам теб, 

Обичам сутрин рано да ти казвам добро утро и да видя прекрасната ти усмивка,

Тя прогонва всички лоши мисли в главата ми и кара пулсът учестен да бие,

Толкова си красива сутрин рано, мога  с часове да те наблюдавам, 

А когато се срещнем с очите си влюбени, всичко около мен спира да съществува,

Този миг е най-хубавото нещо, което мога да усетя, 

Обичам те и сутрин рано, и късно вечер, 

Обичам те всякак, няма значение дали си с грим или не,

Влюбих се в твоята усмивка и кафеви очи, 

На тях няма как да устоя - омагюсват ме и в плен става моето сърце.

 

Автор: Ивет Мутафчиева

 

© Ивет Мутафчиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??