21 ene 2008, 11:58

Любов създадох… 

  Poesía » De amor
703 0 8
 

Любов създадох...

Създадох я за теб.

Със пламъка в сърцето си.

Със болката в душата си.

Със блясъка в очите си...

 

Със трепета за обич чиста.

С наивността на малкото дете.

Със раните от старата любов.

С надеждата да бъдем цяло,

защото ти ми даде всичко,

всичко, за което съм мечтала...

За теб... ЛЮБОВ...

                                        Еми

 

© Ем Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??