Любов създадох...
Създадох я за теб.
Със пламъка в сърцето си.
Със болката в душата си.
Със блясъка в очите си...
Със трепета за обич чиста.
С наивността на малкото дете.
Със раните от старата любов.
С надеждата да бъдем цяло,
защото ти ми даде всичко,
всичко, за което съм мечтала...
За теб... ЛЮБОВ...
Еми
© Ем Все права защищены