7 jun 2017, 13:18

Любовен компромис 

  Poesía » De amor
209 1 5

Не казвай нищо в таз минута,

защото още ме вали.

За мене всяка дума чута

си беше зло и ме боли.

 

Ще ти простя и тези думи.

Ще ти простя отново пак.

Макар главата, че наду ми

да се сдобрим ми дай ти знак.

 

Защо да мъчиме сърцата

и в нас душевния покой?

Усмивки светли на лицата

да бъдат стимул мой и твой.

 

И да прегърнем любовта си,

и с нея да живеем тук.

И да забравим слабостта си

от думи, шепоти и звук.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??