29 abr 2009, 11:29

Любовен танц 

  Poesía » De amor
507 0 1

Пред моите очи сега си ти,
изпиваш ме със страстните очи...
Гледаш ме и в мене с тях потъваш,
и ме вълнуваш, ех, и ме целуваш...

Очите ти прекрасни се притварят,
а устните ти страстно се отварят
и търсят ме, навсякъде целуват,
едвам докосват ме, а ме вълнуват...

И страстен танц започват ни телата,
зачеваме живота на Земята...
и страстно ти към мене се притискаш
и как ме искаш, оххх, и как ме искаш...

И вече сме потънали в забрава...
и тихо времето край нас минава...
В средата сме на цялата Вселена...
неимоверна сладост ни обзема...

КА

© Калин Алекс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??