3 nov 2010, 13:25

Любовен валс 

  Poesía » De amor
727 0 2

Звезди изгряват през нощта.

Украсяват нощната тъма.

Телата отдават се на страстта.

Танцуват своя любовен валс.

Предадени в неговата власт.

 

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??