12 ago 2007, 16:56

Любовна мечта 

  Poesía
537 0 0
Аз лежа и ти си до мен,
топла близост, а сладка
болка в миг уловен.

Гледам те как спиш
и усещам дъха ти,
ти си в мен, в сърцето,
в ума ми.

Ти се събуждаш и
ме гледаш с очи,
очи, в които няма
лъжи, протягаш ръка
към моите гърди и
търсиш закрила от
всички злини.

Ти се усмихваш с
усмивка, в която
няма тъга, аз те
галя с твоята коса
и давам обет за
вярност към моята
любовна мечта.

© Анастас Кисьов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??