16 oct 2009, 23:43

Любовна песен 

  Poesía » De amor
861 0 1

Писък на птица, пробол тишината,

нежна въздишка, спряла дъха,

шепот копринен, докоснал душата,

желание, скрито в летяща звезда.


Поглед, открил съкровените мисли,

ръце, разгадали таен копнеж,

тръпнещи устни от устните пили,

любов, извисена в дивен летеж!


Нощ, разпиляла звездите небесни,

бряг, запечатал навеки мига,

чувства, родили хиляди песни,

вечните песни за любовта!


© Евгения Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??