20 feb 2010, 21:09

Любовна песен 

  Poesía » De amor
1039 0 2

Писък на птица, пробол тишината;

нежна въздишка, спряла дъха;

шепот копринен, докоснал душата;

желание, скрито в летяща звезда.

 

Поглед, открил съкровените мисли;

ръце, разгадали таен копнеж;

тръпнещи устни - от устните пили;

любов извисена в дивен летеж!

 

Нощ разпиляла звездите небесни,

бряг запечатал навеки мига,

чувства, родили хиляди песни -

вечните песни за любовта!

© Евгения Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??