16 nov 2008, 20:15

Любовна заблуда 

  Poesía » De amor
744 0 1

Любовна заблуда

 

Слънцето залязва,

а аз още под дъжда стоя...

чакам те да дойдеш, но къде си ти сега?

Нима толкова бързо с друга ме замени?

Нима толкова бързо мене прецени?

Защо ме накара да те обичам,

а сега оставяш ме сама... с мъката в сърцето...

Как ли ще се прибера?

Звъня ти - не вдигаш

телефонът си си изключил дори.

Защо не ме обичаш вече?

Защо ме помисли за игра?

Ела, кажи поне това в лицето,

а не чрез трети лица!

© Габриела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Харесах!!!

    "Защо не ме обичаш вече?

    Защо ме помисли за игра?

    Ела, кажи поне това в лицето,

    а не чрез трети лица!"
Propuestas
: ??:??