23 ago 2011, 22:21

Любовни петолиния 

  Poesía » Versos blancos
528 0 0

Слънчева музика и цветове.

Имах криле да летя.

Виждах нежен блясък в косите ти.

И очите ти - толкова влюбени. Само в мен.

Шарени думи. Носеха музика.

Топлите длани - търсеха моите.

Нощните шепоти - посипани с прах.

Любовна магия без страх...

Цветната музика. От сърцата извираща.

Само мене поиска и ме откри.

С думи рисуваше линии,

моето име ти подарих...

© Сиана Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??