19 feb 2009, 19:25

Любовни страсти 

  Poesía » De amor
613 0 0
 

Една безсънна бурна нощ -

любов, прегръдки страстни

радостна омая!                            

и толкоз!

 

А после сиво ежедневие,

битовизми разни.

Душите пусти празни.

Само мисли и въпроси.

 

За бъдещето: що ли то ни носи...?

За утрешния ден,

за живота, за теб и мен.

А отговори не намирам.

 

С руйно вино пламнала глава

и буйна страст  ще угася.

И после!....

След следващата бурна нощ:

Без отговори, без въпроси!

Любов, прегръдки страстни -

радостна омая!

© Димитър Митов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??