Ще крещя "Неее",
макар и да не те спре.
Ще те моля да останеш
у дома дори да знам,
че в твоя дом те чака тя.
Ще те моля със сълзи на очи,
както детето ти,
от вкъщи да не тръгваш.
Ще те обичам, но уви -
не при мене ще се връщаш.
© Стеси Todos los derechos reservados