11 jun 2014, 22:31

Любовно писмо 

  Poesía » De amor
432 0 0

На тебе, когато седна да пиша,
главата ми сякаш започва да издиша.
Думите бягат, а мислите - бъркотия.
Драсна два реда, а после ги трия.

Олеле, Боже! Какво ми се случва?
Защо мозъкът ми тъй бързо изключва?
Май любовта зле ми се отразява,
защото напоследък и много често забравям.

Чао! До скоро! Целувки от мен.
Ще опитам да ти пиша пак вдругиден,
ала не очаквай повече от думи пет:
"Обичам те, мое мило момче!"

© Румяна Неделчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??