14 abr 2007, 0:45

Любовно терзание 

  Poesía
826 1 0
 

Тъжна съм, когато теб те няма.

Тъжна съм, когато ти не си до мен

И сърцето пусто остава

Заедно със мокрото лице.


Стоя и мисля си за теб,

А сълзите бликат си отново.

Кажи защо така е с любовта,

Защо сложна толкова е тя?



Кажи ми, моля те, това поне,

Кажи плакал ли си някога,

Поне веднъж за любовта?

Питам просто ей така.


Нима наистина не си?

Тогава дали обичал си

Някога истински, кажи...

Съмнява ме това...

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??