2 mar 2014, 18:45

Любовта 

  Poesía » De amor
618 0 0

     Любовта

   

Любовта - полет на нежността, 

любовта - стръкче от душата, 

любовта - неизмерима със земята! 

 Понякога е тревожна,

 ала дори и невъзможна, 

 но идва тя в радост и тъга,

 чувстваш ли я? - при теб е сега. 

... Любовта - търсена, 

желана и мечтана,

тя човек обрича и сърцето

кара да обича!   

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??