Твоята любов крепи моята вяра,
едно мое мило и сърдечно уверение.
Ако съдбата ни помислила е за раздяла,
то тя ще бъде виновна за моето страдание.
Небето синьо и чисто е като твойте очи,
от него яркото слънце ни пророкува.
И моята мечта да бъдеш вечно моя ти,
а може би и ти през ноща ме сънува.
Твоята любов крепи и моята надежда,
за щастие и светло бъдеще за нас.
Вярата ни напред по пътя ще ни повежда,
искам да бъдем заедно всеки ден и час.
Страданията и болките си да забравя,
любимата жена искам щастлива да направя.
На моето сърце любима ти се довери,
за теб ти скача и забързано тупти.
Любима ти си слънцето в моите дни,
не те ли видя за мен е само тъмнина.
На сърцето повярвай и благословена бъди,
ти като него си , излъчваш ярка светлина!
С молитва и отправено очи към Бога,
да събере ни, сбере две влюбени сърца.
Да бъдат заедно и в душите им да няма тревога,
и ще бъдат в едно двама влюбени, мъж с жена!
© Валентин Миленов Todos los derechos reservados