27.03.2022 г., 15:44 ч.

Любовта 

  Поезия » Любовна
370 0 1

                    Любовта

 

Твоята любов крепи моята вяра,

едно мое мило и сърдечно уверение.

Ако съдбата ни помислила е за раздяла,

то тя ще бъде виновна за моето страдание.

 

Небето синьо и чисто е като твойте очи,

от него яркото слънце ни пророкува.

И моята мечта да бъдеш вечно моя ти,

а може би и ти през ноща ме сънува.

 

Твоята любов крепи и моята надежда,

за щастие и светло бъдеще за нас.

Вярата ни напред по пътя ще ни повежда,

искам да бъдем заедно всеки ден и час.

 

Страданията и болките си да забравя,

любимата жена искам щастлива да направя.

На моето сърце любима ти се довери,

за теб ти скача и забързано тупти.

 

Любима ти си слънцето в моите дни,

не те ли видя за мен е само тъмнина.

На сърцето повярвай и благословена бъди,

ти като него си , излъчваш ярка светлина!

 

С молитва и отправено очи към Бога,

да събере ни, сбере две влюбени сърца.

Да бъдат заедно и в душите им да няма тревога,

и ще бъдат в едно двама влюбени, мъж с жена!

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??