Любовта
Тя е песен и тиха надежда,
тя е стих, недописан в нощта,
любовта е кралицата нежна,
скрита някъде в мойта душа.
Любовта – тя живее във мене,
тя е слънцето в твойте очи,
тя е чувствата силни към тебе –
вдъхновение, радост, мечти.
Любовта е безкрайната сила,
от която се движи света,
любовта е далечна и мила,
любовта е за мене следа.
Ако липсва ми няма да мога
да се вписвам във твойто сърце,
всяко чувство и болка красива
да превърна във синьо небе.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados