27 ago 2006, 15:17

любовта 

  Poesía
913 0 8

 

 

В красива и тиха нощ една влюбена двойка седи,
а пълната луна огрява нежно влюбените им лица!
Красиви думи си говорят -на нищо те нямат равни.
„Обичам те”-мълвят и любовта е в техните сърца.

Любовта е чувство, несравнимо с нищо на света!
Красива двойка са - признавам , не само самите те,
чувството в сърцата ги прави да се чувстват така!
Когато"Обичам те" кажеш, то нека да бъде честно,че

любовта е радост и красота, но не носи само това,
тя понякога те кара да страдаш много… и затова:
обичайте любимия човек,на сърцето слушайте зова
бъдете заедно с този които смятате, че е за вас сега!

© Сиси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??