4 may 2007, 14:39

любовта... 

  Poesía
1108 0 3

  Любовта в сърцето ми



 Природата разцъфва
 в красиви цветове,
 животът се пробужда
 и в моето сърце.

Дърветата променят
своя мрачен лик,
от голи и студени -
са зелени в този миг.

Сърцето ми усеща
любов около мен
и чак сега се сещам -
днес е моят ден!!

Облечена съм в бяло
и всички гледат в мен,
душата ми изцяло
попаднала е в плен.

Плени ме ти в мига,
когато само те видях,
седя сега до тебе пред олтара
и чакаш ти да кажа ``ДА``!

Но няма аз да се поколебая,
защото ти един си на света,
ОБИЧАМ ТЕ до гроб и ще призная,
че винаги ще е така!
   

© Маги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??