20 feb 2010, 21:10

Любовта... 

  Poesía » De amor
888 0 2

Красота изпълва погледа ти,
пред теб бледнеят полските цветя.
Какво се случва с мен? Наистина ли
във мен разцъфва любовта?

 

Без тебе нощите минават тягостно,
прекършена изглежда моята душа.
Сънувам утрото и пак събуждам се.
Посреща ме рубинена зора.

 

Ах, всичко днес е като приказка -
зората, макът, росната трева.
Най-сетне аз разбрах -
във мен разцъфва любовта.

© Паулина Зарева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??