Любовта боли
Уцели момента, момче,
попадна на разбито сърце.
В търсене, в лутане любовта ми изгря,
в твоя лик тя засия.
Флирт очевиден,
флирт безобиден
долавям аз
и нямам нищо против тозчас.
С целувка нежна да даря те аз искам,
и в своите прегръдки да те притискам!
Но ти си с друга,
нима е възможно
в сърцето ми такава дупка ти да оставиш,
че само ти да можеш да си я поправиш?
Нима друга ти нощем сънуваш,
нима на друга ти се любуваш?
Но щастлив ти с нея бъди,
нека с любов тя да те дари.
И завинаги запомни,
любовта боли!
© Миглена Маркова Todos los derechos reservados