28.11.2014 г., 13:18 ч.

Любовта боли 

  Поезия » Любовна
416 0 0

Любовта боли

 

Уцели момента, момче,

попадна на разбито сърце.

В търсене, в лутане любовта ми изгря,

в твоя лик тя засия.

Флирт очевиден,

флирт безобиден

долавям аз

и нямам нищо против тозчас.

С целувка нежна да даря те аз искам,

и в своите прегръдки да те притискам!

Но ти си с друга,

нима е възможно

в сърцето ми такава дупка ти да оставиш,

че само ти да можеш да си я поправиш?

Нима друга ти нощем сънуваш,

нима на друга ти се любуваш?

Но щастлив ти с нея бъди,

нека с любов тя да те дари.

И завинаги запомни,

любовта боли!

 

 

 

 
 

© Миглена Маркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??