Под лунните лъчи
на лазурен бряг
влюбени очи
срещнаха те пак.
В нощта омайна
зад морските скали
къпеха се тайно
двойка лебеди.
Пенливите вълни
нежно им шептят
любовта да бди,
сърцата да горят.
© Райна Маргина Todos los derechos reservados