Jun 30, 2009, 10:58 PM

Любовта да бди, сърцата да горят 

  Poetry
511 0 0

   
Под лунните лъчи

на лазурен бряг

влюбени очи

срещнаха те пак.

 

В нощта омайна

зад морските скали

къпеха се тайно

двойка лебеди.

 

Пенливите вълни

нежно им шептят

любовта да бди,

сърцата да горят.

 

© Райна Маргина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??