3 feb 2018, 12:31

Любовта е болка 

  Poesía » De amor, Verso libre
283 0 3

Любовта е болка

Любовта е силна болка
и не всеки може да я понесе
най-лесно е безличието на душата
най-т.рудно е да си влюбен безнадеждно
и момента носи ти тревоги
раздяла, която сам ти ще я разбереш
колко странно е да си вглабена в себе си
да не усещаш полъха любовен.
Любовта е болка непоносима
съпътства те до черна пръст
най-страшно е душата да е мъртва
да не усещаш рязовете на ножа свиреп.
Лекува се болката, а не любовта,
а болката се лекува пак с любов

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??