Любовта е извор
Юноши целуват се в нощта
Богатство не за един, а за двама
Опиум безплатен, но с цена
В този свят любов да властва
Триумф на радост
Абсолют
Ех,
Избор какъв е любовта
За която слушаш и сега
Всички тези стихове, послания
О, тя е извор,
Раждащ надежди и желания
2022 г.
© Николай Янев Todos los derechos reservados