4 may 2009, 0:57

Любовта е навсякъде и във всичко! 

  Poesía » Filosófica
670 0 4

Независимо дали работим,

или учим, отглеждаме децата си,

общуваме, пътуваме,

забавляваме се или се любим;

 

независимо дали рисуваме,

танцуваме, пишем стихове,

играем в театър,

създаваме музика или пеем,

 

трябва да го правим с любов!...

Иначе не би имало смисъл!

Не бива да се превръщаме в роботи,

правещи нещата механично!

 

С лекота е нужно да вършим всичко,

 както дишаме! Любовта, с която

 ни даряват, да раздаваме на хората

и да не искаме в замяна нищо!...

 

                                                                    2009 г.

© Радослава Антонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??