9 sept 2007, 21:17

Любовта е приказна игра на думи! 

  Poesía
808 0 1
Любовта е приказна игра на думи,
създадена от чувствата на две сърца.
С обич те лекуват свойте рани,
причинени с жестокост, някога преди това.

Любовта е огнено турнадо,
заравя всяка болка в пепелта.
Премахва всички лоши мисли,
убива миналото, носи радостта.

Любовта е светъл лъч в душата,
под кожата пълзи и гъделичка.
Тя е също и езика на телата,
толкова голяма, а изглежда тъй мъничка!!!

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Любовта може да бъде всичко,дори и най-малкото!
    Поздрав!
Propuestas
: ??:??