9.09.2007 г., 21:17 ч.

Любовта е приказна игра на думи! 

  Поезия
802 0 1
Любовта е приказна игра на думи,
създадена от чувствата на две сърца.
С обич те лекуват свойте рани,
причинени с жестокост, някога преди това.

Любовта е огнено турнадо,
заравя всяка болка в пепелта.
Премахва всички лоши мисли,
убива миналото, носи радостта.

Любовта е светъл лъч в душата,
под кожата пълзи и гъделичка.
Тя е също и езика на телата,
толкова голяма, а изглежда тъй мъничка!!!

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Любовта може да бъде всичко,дори и най-малкото!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??