6 oct 2010, 21:23

Любовта ми. Неизживяната. 

  Poesía » De amor
677 1 0

Тихо е. Навън.

Мрачно е. В мен.

Смели са. Мечтите ми.

Нужни са. Думите ти.

Знае ли силата си

питай сърцето ми.

То може дълго

да те запази

до себе си близо.

Би го отхвърлил

или би ме обичал?

© Смела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??