6 окт. 2010 г., 21:23

Любовта ми. Неизживяната. 

  Поэзия » Любовная
678 1 0

Тихо е. Навън.

Мрачно е. В мен.

Смели са. Мечтите ми.

Нужни са. Думите ти.

Знае ли силата си

питай сърцето ми.

То може дълго

да те запази

до себе си близо.

Би го отхвърлил

или би ме обичал?

© Смела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??