24 mar 2008, 23:21

Любовта ми повече от мен е 

  Poesía » De amor
537 0 1
Раздадох любовта си
и пак прелива
през дигите на непокварата,
през цялото ми целомъдрие.

Помогни ми!

Вземи от обичта,
разтвори си шепите,
до алчност разтегни ги,
без дъх да те остави приливът.

Помогни ми!

Любовта ми
повече от мен е.

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??