24 мар. 2008 г., 23:21

Любовта ми повече от мен е 

  Поэзия » Любовная
538 0 1
Раздадох любовта си
и пак прелива
през дигите на непокварата,
през цялото ми целомъдрие.

Помогни ми!

Вземи от обичта,
разтвори си шепите,
до алчност разтегни ги,
без дъх да те остави приливът.

Помогни ми!

Любовта ми
повече от мен е.

© Ели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??