11 ene 2009, 6:41

Любовта на едно дете 

  Poesía » De amor
739 0 1

Бях дете, но изпитвах чувства,

непосилни за големите жени.

В сърцето си един човек допуснах,

един човек- живота промени.

Сега пораствам и се чудя само

дали ще дойде този ден-

дали до мене някой ще застане,

дали ще може да обича... като мен...

Аз бях дете, но всичко дадох

и не остана нищичко сега да давам.

Живеех, но умирах... Плаках... страдах...

Казваха ми, че животът продължава...

И така се случи- продължи,

но и до днес не мога да забравя

една любов и няколко мечти,

защото те завинаги остават...

Защо тогава аз бях грешка

така и не успях да разбера.

За НЕГО любовта ми беше смешка,

а за мене... болка до смъртта.

© Рени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • До болка познато. За Него...
    "и до днес не мога да забравя
    една любов и няколко мечти,
    защото те завинаги остават..."

    Малко ритъма липсва, но като се постараеш ще стане супер.
    Продължавай да пишеш.
Propuestas
: ??:??