5 abr 2011, 22:33

Любовта на творците 

  Poesía » De amor
396 0 0

Кажи ми, художнико,

как уби любовта си.

В картината ти тъжна

видях бяло момиче в черно пространство да броди...

 

 

Кажи ми, композиторе,

как уби любовта си.

В тъжната ти мелодия чух

бяло момиче да плаче с черен напев на орисници...

 

Кажи ми, поете,

как уби любовта си.

В стиха ти тъжен съзрях

бяло момиче с любимия си да се разделя и черни думи да казва...

 

Аз ли съм бялото момиче,

родено от тъгата на творците.

Кажи ми, любов моя,

как да Убия любовта си към теб.

© Петя Рашкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??