5 jun 2023, 5:09

Любовта не умира 

  Poesía » Otra
182 2 0

Когато любовта умира,
знай, че някъде там,
спътник ще ти подаде ръка,
за да бъдеш щастлива.

От моята обич силна,
красота ти подарявам,
с моята любов вечна,
която не умира.

Любовта е силна и знай,
че някога ще бъда благодарна,
за майчината обич и благословия,
с която ти ме закриля.

© Димитрина Владимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??