5 июн. 2023 г., 05:09

Любовта не умира 

  Поэзия » Другая
180 2 0

Когато любовта умира,
знай, че някъде там,
спътник ще ти подаде ръка,
за да бъдеш щастлива.

От моята обич силна,
красота ти подарявам,
с моята любов вечна,
която не умира.

Любовта е силна и знай,
че някога ще бъда благодарна,
за майчината обич и благословия,
с която ти ме закриля.

© Димитрина Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??