Любовта ни е светла...
Като прераждане...
Като полет отвъд
настояще и минало...
Като свята, извечна
и пъклена жажда...
Доказателство, че ни има...
Защото пространство и време
не са съществували,
преди да те срещна...
Ти си моето будно сънуване...
И моята несънувана нежност...
© Нина Сименова Todos los derechos reservados