Любовта няма граници,
тя е като събрани остатъци.
Виждаме се през два три дни
а мен най-ме боли.
Ако света застава
между нас, ще мисля
за теб всеки час, защото
ти си голяма красота и
силна ми е към теб любовта.
Любовта няма граници
разбери! Моля ти се
при мен остани и ако си
тръгнеш не знаеш колко
ще ме боли.
За пръв път като те видях
направо онемях. Твоята
красота е толкова уникална,че
направо е брутална.
Затова те моля при мен
остани и ме избери.
Автор: Захари Първанов
© Захари Първанов Todos los derechos reservados