Jun 4, 2021, 10:48 PM  

Любовта няма граници 

  Poetry » Love
281 0 0

Любовта няма граници

 

Любовта няма граници,

тя е като събрани остатъци.

Виждаме се през два три дни

а мен най-ме боли. 

 

Ако света застава 

между нас, ще мисля

за теб всеки час, защото 

ти си голяма красота и 

силна ми е към теб любовта.

 

Любовта няма граници 

разбери! Моля ти се 

при мен остани и ако си 

тръгнеш не знаеш колко

ще ме боли.

 

За пръв път като те видях

направо онемях. Твоята 

красота е толкова уникална,че

направо е брутална.

 

Затова те моля при мен 

остани и ме избери.

 

 

Автор: Захари Първанов 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Захари Първанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??