6 feb 2013, 21:09

Любовта в мен 

  Poesía » De amor
807 0 0

Любовта, която изпитвам, е толкова красива,

необятна, игрива.

Виждаш я в очите ми всеки ден,

чувстваш я чрез погледа ми заслепен.

 

Когато се усмихна аз на теб,

не спираш да ме гледаш, да ме чувстваш до теб.

Как пърхам аз сякаш с криле,

да, когато съм с теб, съм в нови светове.

 

Любовта дава ни толкова топлина,

ще ни заведе отвъд света.

Чувството е вечно, то е необятно

и в негов плен сме аз и ти,

завинаги.

© Ани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??