Любовта, която изпитвам, е толкова красива,
необятна, игрива.
Виждаш я в очите ми всеки ден,
чувстваш я чрез погледа ми заслепен.
Когато се усмихна аз на теб,
не спираш да ме гледаш, да ме чувстваш до теб.
Как пърхам аз сякаш с криле,
да, когато съм с теб, съм в нови светове.
Любовта дава ни толкова топлина,
ще ни заведе отвъд света.
Чувството е вечно, то е необятно
и в негов плен сме аз и ти,
завинаги.
© Ани Всички права запазени