19 may 2011, 23:32

Любя те 

  Poesía » De humor
1214 0 1

Страстно те любя,

любя те нежно.

Няма заблуда - 

мога го вечно.


Аз съм машина

и не ръждясвам.

Дай ми причина

теб да напляскам.


Любя те бавно,

любя те мощно.

Любя те славно

теб денонощно.


Любя по светло,

любя на тъмно.

Любя те ведро,

любя те шумно.


Вън ще е лято,

вън ще е зима.

Аз ще те клатя

цяла година!


В мене е огън, 

вътре ще пламна .

Бойна тревога,

викай пожарна!


Сякаш да любя 

аз теб съм роден.

Време не губя,

идвай при мен!!

© Сандостен Калций Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??