28 ene 2018, 19:54

Любящо сърце 

  Poesía » De amor
534 0 0

Земният ми път се губи

в бездната сред мъки и тъми.

Едно сърце те още люби

и две очи без тебе са сами.

 

Залезът зове ме, мила,

и без теб съм ази натъжен.

Колко топла обич душа е скрила

в този свят бездушен и студен...

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??