25 oct 2013, 11:11

Люляк 

  Poesía
442 0 1

Крайбрежие от люляк обещах си

и елфи може, дългокраки,

в очите ти не виждах други,

симфонии и валсове въртях си...

© Лидия Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??