Люляци, люляци, люляци!
Облаци цветни минават.
Тичам по горските улици,
пея ви химн за прослава.
Лилави, дъхави, любави!
Свеж аромат ни дарявате.
С клонките кичести, хубави,
знойно сърцата влудявате.
Спряло се между два удара,
времето тръпне, не диша.
Спуска се сбъднато чудото,
пропуск от опит предишен.
Люляци, люляци, люляци!
Сънища с вас оживяват,
в бални одежди танцуващи
всред любовта ни лилава.
© Светличка Todos los derechos reservados
Присъствието ти ме мотивира!