2 jul 2008, 11:42

Madlin 

  Poesía » Versos blancos
551 0 11

взаимно свързаните събития

имена

бих могла да повърна себе си

там до вратата

върху нечие червено яке с надпис MONCLER

поради липсата на френски прозорци

В които да си гледам облаците

и ако не е много студено

и не е много скъпо

ще поръчам водка

на единствения НЕметросексуален мъж

с прекрасни очи

а ако съм просто жена

с треперушки на ушите

и съм учила ботаника

и имам зелена жилетка

ще чакам хлопването на вратата

ще ти казвам че те обичам

Но съм само разстояние

от незапочнати изречения

търсещи изход от сутрешно замайване

в няколко глътки черно кафе

сварено на бавен огън

с подобаваща отстъпка

и платено кеш

ако не е много трудно

и няма дъжд

и спомени някакви

в подтескта на сутринта и вечерта

прати ми усмивка

по която да предрека световното бъдеще

в изсветлено до припадък

желание да те целуна

 

ps. много моля, не ми поправяйте грешките

© Зорница Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??